Guláš s uzeným tempehem a mungo fazolí

Na fotce vypadá hrozně, o to lépe chutná. I masojedlíci z rodiny uznali, že i bez masa to může být guláš 🙂

1/2 uzeného Tempehu, 1 větší cibule, mungo fazole (v suchém stavu 200ml), 2 lžičky sladké papriky, olej, sůl ,pepř, kostka zeleninového bio bujónu, bobkový list, dle chuti chilli.

Tempech i cibuli nakrájíme na malé kostičky a restujeme do zlatova, přisypeme sladkou papriku, trochu soli  a čerstvě mletého pepře. Zalijeme vroucí vodou, přihodíme bujón a bobkový list, vsypeme mungo fazolky. Vaříme 30 minut.

Podáváme s chlebem, nebo rýží, množství nám stačilo pro 5 osob.

 

Bo
Jsem nadšený konzument zdravého jídla, věřím, že to co jíme, má na náš zdravotní stav vliv z 90%. Proto pomáhám druhým ozdravit jejich jídelníček nenásilnou formou, odměnou je pro mě, že se cítí lépe. Zajímá Vás můj příběh? Přečtěte si ho zde Zajímá Vás můj příběh? Přečtěte si ho zde >> Něco o mně si přečtěte zde >>
Komentáře