Pohankové linecké cukroví

Tento recept jsem objevila na internetu, ale bohužel jsem si nepoznamenala zdroj. Mně tato obměna lineckého moc chutnala, použila jsem domácí jahodovou marmeládu.

210 g pohankové mouky, 140 g másla, 70 g třtinového cukru,  2 žloutky, 1/2 vanilkového cukru (měla jsem bio)

Vše zpracujeme do těsta a necháme v lednici alespoň přes noc oddechnout. Pečeme na 160°C do zlatova. Těsto se trochu rozsýpalo, takže pevné nervy, výsledek stojí za to.

 

Bo
Jsem nadšený konzument zdravého jídla, věřím, že to co jíme, má na náš zdravotní stav vliv z 90%. Proto pomáhám druhým ozdravit jejich jídelníček nenásilnou formou, odměnou je pro mě, že se cítí lépe. Zajímá Vás můj příběh? Přečtěte si ho zde Zajímá Vás můj příběh? Přečtěte si ho zde >> Něco o mně si přečtěte zde >>
Komentáře