Guláš s uzeným tempehem a mungo fazolí

Na fotce vypadá hrozně, o to lépe chutná. I masojedlíci z rodiny uznali, že i bez masa to může být guláš 🙂

1/2 uzeného Tempehu, 1 větší cibule, mungo fazole (v suchém stavu 200ml), 2 lžičky sladké papriky, olej, sůl ,pepř, kostka zeleninového bio bujónu, bobkový list, dle chuti chilli.

Tempech i cibuli nakrájíme na malé kostičky a restujeme do zlatova, přisypeme sladkou papriku, trochu soli  a čerstvě mletého pepře. Zalijeme vroucí vodou, přihodíme bujón a bobkový list, vsypeme mungo fazolky. Vaříme 30 minut.

Podáváme s chlebem, nebo rýží, množství nám stačilo pro 5 osob.

 

Autor

Bo

Jsem nadšený konzument zdravého jídla, věřím, že to co jíme, má na náš zdravotní stav vliv z 90%. Proto pomáhám druhým ozdravit jejich jídelníček nenásilnou formou, odměnou je pro mě, že se cítí lépe.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *