Karbanátky z řepy a vloček

Karbanátky jdou z čehokoliv, což mě děsně baví. Navíc se dobře pečou, protože smažení není zase až taková zábava.

Rychle na to a oběd nebo večeře je za chvilku

300g jemně nastrouhané řepy, 75 g ovesných vloček, 2 vejce, 1 jemně nakrájená cibulku, sůl, pepř, dobromysl (majoránka), špetka nori vloček (dávám mořské řasy do všeho, nebojte na chuti se to nepozná)

Nastrouhanou řepu promíchejte postupně se všemi ingrediencemi, pepř a sůl dejte dle chuti.

Řepa má svoji sladkou chuť, takže nečekejte od výsledku příliš slaný pokrm.

Vymažte plech a rukama tvořte karbanátky dle vkusu, když si navíc přidáte na zbytek plechu nakrájenou a jemně posolenou cuketu, máte karbanátky i s přílohou 🙂

20150927_101901

Pečte do zlatova, no spíš ne do černa, protože odchytit na řepě zlatavou barvu je fakt machrovinka.

20150927_110513

Přeji dobrou chuť 🙂

Autor

Bo

Jsem nadšený konzument zdravého jídla, věřím, že to co jíme, má na náš zdravotní stav vliv z 90%. Proto pomáhám druhým ozdravit jejich jídelníček nenásilnou formou, odměnou je pro mě, že se cítí lépe.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *