Karbanátky jdou z čehokoliv, což mě děsně baví. Navíc se dobře pečou, protože smažení není zase až taková zábava.
Rychle na to a oběd nebo večeře je za chvilku
300g jemně nastrouhané řepy, 75 g ovesných vloček, 2 vejce, 1 jemně nakrájená cibulku, sůl, pepř, dobromysl (majoránka), špetka nori vloček (dávám mořské řasy do všeho, nebojte na chuti se to nepozná)
Nastrouhanou řepu promíchejte postupně se všemi ingrediencemi, pepř a sůl dejte dle chuti.
Řepa má svoji sladkou chuť, takže nečekejte od výsledku příliš slaný pokrm.
Vymažte plech a rukama tvořte karbanátky dle vkusu, když si navíc přidáte na zbytek plechu nakrájenou a jemně posolenou cuketu, máte karbanátky i s přílohou 🙂
Pečte do zlatova, no spíš ne do černa, protože odchytit na řepě zlatavou barvu je fakt machrovinka.
Přeji dobrou chuť 🙂