Pohankové linecké cukroví

Tento recept jsem objevila na internetu, ale bohužel jsem si nepoznamenala zdroj. Mně tato obměna lineckého moc chutnala, použila jsem domácí jahodovou marmeládu.

210 g pohankové mouky, 140 g másla, 70 g třtinového cukru,  2 žloutky, 1/2 vanilkového cukru (měla jsem bio)

Vše zpracujeme do těsta a necháme v lednici alespoň přes noc oddechnout. Pečeme na 160°C do zlatova. Těsto se trochu rozsýpalo, takže pevné nervy, výsledek stojí za to.

 

Autor

Bo

Jsem nadšený konzument zdravého jídla, věřím, že to co jíme, má na náš zdravotní stav vliv z 90%. Proto pomáhám druhým ozdravit jejich jídelníček nenásilnou formou, odměnou je pro mě, že se cítí lépe.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *