Rýžová kaše s banánem, mákem a mletým lněným semínkem

Někdy si uvařím hrnek rýže (tohle je zrovna jasmínová), uskladním v uzavřené dóze v lednici a pak si odebírám na snídaně, nebo na přílohy, vystačí mi to na 5 porcí.

1 porce uvařené rýže (porce je velikost košíčku na muffiny), 1 lžíce přes noc namočených vlašských ořechů, 1 lžíce mletého máku, 1 lžíce mletého lněného semínka, 1 nakrájený banán, 1 dcl rostlinného mléka.

Rýži zaliji v misce mlékem a posypu zbytkem ingrediencí, je to pro mě výborný start do nového dne 🙂

 

 

Autor

Bo

Jsem nadšený konzument zdravého jídla, věřím, že to co jíme, má na náš zdravotní stav vliv z 90%. Proto pomáhám druhým ozdravit jejich jídelníček nenásilnou formou, odměnou je pro mě, že se cítí lépe.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *