Rýžová kaše se švestkami zavařovanými ve vlastní šťávě

Miluji kombinaci švestek, rýže a skořice a bez cukru 🙂 ideální kombinace na zimní snídani. Navíc si na podzim si vždycky necháme zavařit švestky bez cukerného nálevu jen ve vlastní šťávě.

1 porce uvařené rýže, 1 dcl rostlinného mléka, 6 půlek zavařených švestek, 1 lžíce přes noc namočených vlašských ořechů, 1 lžička mleté skořice.

Rýži zaliji v misce mlékem, posypu zbytkem ingrediencí a na závěr posypu skořicí. Zdá se vám málo sladké? Zkuste dosladit javorovým sirupem nebo agáve sirupem.

 

 

 

Autor

Bo

Jsem nadšený konzument zdravého jídla, věřím, že to co jíme, má na náš zdravotní stav vliv z 90%. Proto pomáhám druhým ozdravit jejich jídelníček nenásilnou formou, odměnou je pro mě, že se cítí lépe.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *