Rýžová kaše s banánem, mákem a mletým lněným semínkem

Někdy si uvařím hrnek rýže (tohle je zrovna jasmínová), uskladním v uzavřené dóze v lednici a pak si odebírám na snídaně, nebo na přílohy, vystačí mi to na 5 porcí.

1 porce uvařené rýže (porce je velikost košíčku na muffiny), 1 lžíce přes noc namočených vlašských ořechů, 1 lžíce mletého máku, 1 lžíce mletého lněného semínka, 1 nakrájený banán, 1 dcl rostlinného mléka.

Rýži zaliji v misce mlékem a posypu zbytkem ingrediencí, je to pro mě výborný start do nového dne 🙂

 

 

Tagy:
Bo
Jsem nadšený konzument zdravého jídla, věřím, že to co jíme, má na náš zdravotní stav vliv z 90%. Proto pomáhám druhým ozdravit jejich jídelníček nenásilnou formou, odměnou je pro mě, že se cítí lépe. Zajímá Vás můj příběh? Přečtěte si ho zde Zajímá Vás můj příběh? Přečtěte si ho zde >> Něco o mně si přečtěte zde >>
Komentáře