Zrní nebo chleba?

Doba velí, snížit procento mouky v našem jídelníčku.

Svěsíme tedy hlavu a zkusíme zapomenout na křupavý rohlíček z pšeničné mouky namazaný vrstvou máslíčka.

V obchodech se dají pořídit žitno-pšeničné chleby, žitné chleby, kváskové chleby ( ty si oblibte!).

Při nákupu mi právě do oka padla kostka chleba s nápisem „Čistozrnný“ , výzva, šup do košíku.

Doma hodím tašky na zem a protože mám hlad vytahuji svůj nový možná průlomový model, který nadšeně zařadím do jídelníčku nejen mého, ale i celé rodiny. Po uříznutí mé srdce stále plesá, ta hromada semínek, to bude lahoda.

Vypadá krásně, mažu máslíčkem a chutnám………………..no a je přesně takový jak vypadá, tedy zrnitý, chuť je mírně nasládlá složením semínek, je mi jasné, že doma ho neprosadím, ale já jsem z jeho konzumace měla zážitek.

Určitě je vhodnou variantou pro běžné pečivo, pokud na něho narazíte, směle do ochutnávky.

 

 

Autor

Bo

Jsem nadšený konzument zdravého jídla, věřím, že to co jíme, má na náš zdravotní stav vliv z 90%. Proto pomáhám druhým ozdravit jejich jídelníček nenásilnou formou, odměnou je pro mě, že se cítí lépe.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *